Less!

Snö och sådant är jättefint, men nu tycker jag det räcker! Är det bara jag som är less på all kyla och all snö .. ?


usch!

Syrran sjuk & skola

Hej allihopa, eller hej ni som läser .. Vaknade för en timme sen, nu sitter jag här framför datorn och kollar n lite bågar & sånt medans jag väntar på att den "efterlängtade" taxin ska rulla in på parkeringen och första min dag, som alla andra dar, ungefär.

Astrid är sjuk idag, så jag kommer få åka taxi själv idag, inte okej! Men är man sjuk så är man, men jag hoppas hon blir mycket bättre snart iaf.

Tänkte bara säga det, uppdatering är ett måste - trots att det inte är ytterst roligt eller kul.

Hejdå :}

så härlig klubb alltså!

 

Deni och Astrid - modiga och duktiga tjejer!

2010-02-08 09:35

 

Under prova-på-dagen för tjejer passade Deni och Astrid på att prova på både fristil och compound. Med tips och råd från Thomas och Lennart sköt de rätt snart skrämmande bra. Snacka om talanger!
Uppdaterad
2010-02-08 09:36
Skribent
Lisa Södersten"



Man blir ju liiiiite stolt över sig själv och systern :D

Tråkigt .. ? Inte längre!

hejhopp alla glada!

Min syster, Astrid, har ju också en blogg och idag på morgonen bestämde hon sig för att göra börja göra videobloggar. Hon är så otroligt söt! Hon har lagt upp sin första video för några minuter sen, jag tvingar
er att se den och kommentera att VI VILL HA MER AV HENNES VIDEOBLOGGAR för dom är såååååååååå
knasiga och otroligt roliga! Så sjukt gullig alltså.

Hur som helst så gjorde den videon min dag, i alla fall min morgon. Haha! Nej, nu ska jag kleta på mig lite smink, dricka ett glas vatten och vänta på att klockan ska bli tre, för då ska jag och familjen till bågskytten och skjuta lite pilar. 

Kram! :D <3 

Trött & less

Nu har jag vaknat, det var skönt att vakna till ett strålande fint väder, fast det är det ju alltid. Hoppas och håller tummarna för att mycket av snön kommer smälta! Nu har jag gjort en liten snabb Layout, är inte så värst nöjd, men jag orkar inte lägga ner någon mer tid på att göra något som egentligen inte borde spela någon som helst roll. Hoppas ni får en skön dag med mycket värme och kärlek!

kommer snart tillbaka!