I Haz No Näsa



Ville egentligen till anton och se världens bästa film idag men det blev ju inte så! :( Istället sitter jag hemma & har typ supermegatråkigt, som ni ser på bilderna 8)) I haz no näsa på dom! Haha! 

Har i alla fall varit på gymmet idag och tränat, ska dit måndagar, onsdagar och fredagar för att få tillbaka lite muskler i mina ben. Det gick jättebra idag, fast ska ta med ombyte nästa gång, men jävla svettigt kan jag ju säga! Men det gick bra, gjorde lite ont men det var superskönt efteråt. Greeeeeejt! Kommer säkert ha massa träningsverk imorgon B--))))


Jag hoppas få fara till anton imorgon och se den där filmen som är så underbar <3 Håller tummar & tår för det! Imorgon ska jag nämligen till logopeden efter skolan och kolla upp min röst, ska få lite undervisning om hur man använder rösten faktiskt, blir spännande! SEN blir det nog anton och film! Först skola.... såklart.. Men går inte så länge på tisdagar, har ju sovmorgon också! SUPERB.


Nä, nu tror jag att jag ska gå och duscha & lyssna på lite fin musik yao B-))) Heidååååååååå! :D

.

Don’t be a girl who needs a man, be a girl a man needs.

Sovande Hund




Här sitter jag på datorn också kommer en vit pudel, vid namn Belle, och lägger sig i mitt knä och vilar huvudet på bordet och somnar! Hahahah, sötvovve c: ♥

Detta Fick Jag IDAG

damn, you got a beauty like noone else!!
girl, you most be a angel;o cause I've fallen
in love with that beauty of yours..<3



.. så himla fint c:

Jag Har Ett Kors!



JAG HAR ETT KOOOO-OORS, DET HAR INTE DUUU-UUUUUU

fast jag skämtade bara, det kanske du visst har xD .. Men jag har ett kors som är SPECIELLT, för jag köpte inte mitt kors - jag fick det! Av den finaste killen jag känner faktiskt, jättejättesupersnällt av honom alltså! Tänkte bara skryta och visa upp korset ju ..... Han har till&med gjort det själv, THANK U VERY MUCH YES! :D <3



Idag

Idag känner jag mig lite besviken. Igen. Men samtidigt är jag rätt nöjd, har varit och firat en kompis med mamma, det var himla roligt. Världens godaste tårta fick jag smaka! :D 

Men jag är fortfarande besviken, känner inte att jag vill skriva varför, när eller hur, utan jag bara känner så helt enkelt. Det var liksom allt jag hade att skriva egentligen.


Ibland önskade jag lite att världen hade blivit lite förändrad medan jag låg nedsövd. Men världen har ju inte förändrats ett skit, och det blir jag väl mest besviken på. Människor vet inte vad dom ska prioritera eller när, hur eller var dom ska sätta gränser. Dom bara leker på, och blir sårade och glada, i intervaller. Det är inte värt det, jag ser ju hur folk blir ledsna, och det gör mig ledsen. Väldigt ledsen.

Resten är väl lite personligt kanske, så det ska jag inte skriva. Jajaja, ha en trevlig kväll n_n

Besviken

Idag känner jag mig så lurad och dum. Igen. Jag fattar inte varför folk håller på leka med ens hjärna, hjärta eller allmänna hälsa liksom, jag. fattar. inte. För av egen erfarenhet så vet jag ju att man inte mår bra av att göra andra ledsna. Och här står jag nu, i små bitar känns det som. Och jag som hade blivit SÅ hel, också låter jag mig luras iväg och går sönder i alla små bitar igen, hur fan tänker jag egentligen?

Hur som helst så ska jag nu försöka laga mig själv, och sen ska jag inte heller tro på allt folk säger, jag orkar bara inte nå mer. Orkar inte falla ihop igen, och orkar inte bygga upp mig. Åh, det är jobbigare än vad det låter, och tar ett bra tag faktiskt. Jävla helvetes skit..! XD Jag som trodde att bara pga olyckan KANSKE folk skulle undvika att såra mig, eller göra mig nedstämd. Men inte det. INTE det. 

Ska hålla mig nära dom jag litar på, och försöka undvika sånna som får mig att må dåligt. För det är verkligen det sista jag behöver just nu. 

Jajaja, behövde bara skriva av mig lite. Så nu är det gjort, hejdå <<:

nytt hår :(




läkarna var tvungen raka av håret för att kunna sätta tryckmätarn i skallen. SÅ NU HAR JAG HEMSKT HÅR. Men w/e, ni överlever! :D .. och jag med 8))

saknar mitt röda hår!




saknasaknasaknasakna!! 





<3











nostalgi







;_; <3