boyfriendtime <3

Har precis sagt hejdå till min pojkvän. Han kom till mig igår kring tio, då satte vi oss och såg skräckfilm och mös med varandra. Han är så goooo, och jag tycker om honom sååååååååsåsåsåså mycket. Kring två gick vi och la oss och mös i sängen ett tag innan vi somnade. Jag vaknade först och kunde ligga och titta på min ögonsten medan han låg och sov och var sådär superduperltramega gullig som man bara kan vara! Sedan har vi bara latat oss, men han är så fin och jag saknar honom redan ♥

För övrigt ska jag och syster se på south park och äta godis. Kanske jag kan sluta tänka på att sakna min underbara pojkvän litegrann! Och jag vet att jag är tjatig om honom men han är så underjävlabar så jag kan inte låta bli :C haha, men jag ska skärpa mig! :D

Hos mor <3

Nu är jag hos mamma igen, efter en heeeeel helg hos kära far. Nu ska jag stämma gitarren (la märke till att den var GUD SÅ FÖRBANNAT OSTÄMD NYSS) > sen blir det badkaaaaret!! > sen blir det sova/ eventuellt kanske jag tjuvkopplar in xboxet och spelar lite spyro. Jag vet inte! :D

randombilderXD


CRAZY MAMA'

Godmorgon alla fina damer och herrar. Och barn. Eller nått! Jag sitter och lyssnar på fina nevershoutnever, dom är sjukt bra faktiskt. Man blir liksom fäst vid deras musik, eller ja, något sånt. Haha!

Idag är det söndag vilket betyder att imorgon är det skola. Och jag har tyska, god damnit. I dont want tyska D: Men snart slutar den ju, så det är väl bara att bita i det sura äpplet och kämpa vidare antar jag.
En hel helg har det gått. Råh. Jag saknar min finfina pojkvän 

Dis is going to far. 
Dis is enuff. 

OCH NU BÖRJAR NYA SIMPSONS, HEJDÅ .



Denna roliga bilden bjuder jag på :DDD

sjuk!

Hemma. Sitter och snyter mig varannan minut, har lock i öronen och halsinfluensa typ, jätte..kul... :( Men idag ska jag till björnen och dom ska undersöka saken, förhoppningsvis kommer jag få nå pencillin mot det hela. Nog för att jag hatar medicin med vad gör man!?

Nu ska jag masa mig upp ur sängen, slänga på mig nå kläder, göra mig själv varmt te och lite frukost framför tv;en. Sen blir det nog att hoppa i badkaret och fräscha upp mig lite. Herregud, det låter verkligen inte som om jag är sjuk, först ska jag slänga på mig massa kläder och sedan HOPPA in i badkaret, varför skrev jag så? Äh, ni fattar nog vad jag menade. Hoppas jag. 

Bara jag som tycker det är obehagligt med nässpray?

beware 4 here is thy Captain Jack .. SPARROW!


Damn this onsdag

Jag längtar till Halloween, förhoppningsvis blir det att se skräckfilmer med någon. Hoppas jag. För den enda gången jag klarar av att se skräckisar - är på Halloween!

Nu ska jag torka mitt hår och började cykla till skolan, för att sedan ha datakunskap. Roligt? Hm..

Känslor hit & känslor dit

Ibland tror jag faktiskt det är lättare bli hatad än omtyckt. När någon hatar någon har man i stort sett ingen att bry sig om, men när man blir omtyckt är det så att man måste liksom ge kärlek och omtanke tillbaka. Vara glad, stötta, aldrig göra någon ledsen, alltid finnas tillgänglig, o.s.v. Det är så svårt att hålla reda på vad som borde sägas och vad som aldrig borde yttras utan att såra någon.

Usch vad jobbigt! :(