positiva saker om vintern

Ja, vet ni vad som är bra med vintern? Jag skulle behöva en hel del positiva saker om vintern så att jag inte går undder när snön börjar trilla ner från himlen skulle jag tro! :D

fundersam

Ja, nu är det gjort. Varken jag eller Astrid har något rum kvar hos pappa, "bine", och jag har inget rum hos mamma, utan jag sover i hennes säng! Men det är mysigt ju c:

Däremot önskar jag faktiskt att jag hade ett eget rum, eller egen lägenhet. Lägenhet vore typ det bästa i världen, för då får jag ha precis vilket djur jag vill och det får ta hur mycket plats det vill. För djur får jag inte ha hos mamma, ändå är jag sååååååååååååååå beroende av djur. Har alltid varit, på något konstigt vänster. Luna, min hund, är hos Bine och hennes kompis, så Luna träffar jag typ aldrig. Också har vi Belle - astrids hund. Vi gillar inte varandra speciellt mycket. SÅ here I am - inget rum, inget djur, bara en mamma, en syster och en jättefin kompis. Det är i stort sett allt jag har. 

Längtar till om 2 år. Då kommer jag se normal ut igen, om inte snyggare, kommer ju få ta ut tandställningen då. DÅ kära vänner, kommer jag också få flytta ut, ha en egen säng, och ett eget djur och INGEN som säger åt mig vad jag ska göra och inte c: längtar!

i like animals more than humans




SAD, BUT TRUE.