Hungrig

Cibi condimentum est fames
Hungern är den bästa kryddan


jag älskar min kamera <3

SONY A330

Alea iacta est!
Tärningen är kastad!

Ja, nu har jag den. My precious ... My precious! Det blev en Sony a330, sjukt bra nybörjarkamera och jag är, hittills, väldigt nöjd med den. Lätt att handskas med och tar fina bilder. Och vill man krångla till det och köra lite avancerat då kan man göra det också! How awesome.

systemkamera!

Bona valetudo melior est quam maximae divitia
God hälsa är mer värd än största rikedom

Jag spenderade kring 5000 kronor, om inte lite mer. Just nu ligger den i laddaren och samlar till sig krafter. Åh, vad jag längtar till den har laddat klart. Hihi.

Så förbered er på mer bilder och mindre snack, haha!

maw, hejdå!

Imorgon sticker jag till laisvall och firar midsommar! Så innan tänkte jag bara, lite snabbt, slänga in tre bilder på en varg jag kladdat i tack vare photoshop ♥








sådärja!

Det var det värsta

Jaaaaa, nu är jag ju hos mamma. Så alla mina roliga bilder är borta tyvärr. Haha. Jag får väl hitta på något roligt att skriva om då ... hrmmm...... eller nej förresten, ni får överleva med en söt animering med harry potter och ron weasley / daniel radcliff & rupert grint! hihi

 

Lögn eller sanning?




Jaaa.. det kan man ju fråga sig. Haha!

roliga skägg - bättre blir det inte!



Ja, skägg i olika storlekar och formar. Jag gillar det faktiskt! Haha, skönt att se någon som går lite utanför normen. Right!?

bättre

Hihi. Nu mår jag bättre. Nu är jag full på glass och jag gillar livet! Haha, att glass & milkshake har en så stor inverkan på det psykiska är otroligt! Inte undra på varför människor tröstäter. Det skulle jag gör om jag inte hade då stort huvud och tänker för mycket. Haha! ♥

Jaha?

hrmmmmmmmmmmmmmm. Jag är så .. tom.

förbannat less

Jag är så fruktansvärt irriterad. Här försöker man vara trevlig och får bara massa spydiga ord tillbaka. Tack för den säger jag bara. Det sårade mig som fan men jag tänker inte bli arg. Nej, jag tänker stänga in mig själv och sitta vid datorn medan du går omkring och har roligt. Ja, det är precis det jag tänker göra. Och inte säger man förlåt heller. Nej, det gör ingenting att såra mig, jag är ju inte mänsklig, eller hur?

Förlåt men just nu är jag så sjukt besviken. Du är bättre än detta. Eller det var i alla fall vad jag trodde.

true, so true


trött och ofräsh

Jo, det är jag idag. & syrran ska ha hit en kompis snart, och jag ser ut som ett faaaan. Kul? Hrm ... Men jag ska nog slänga mig i duschen, för allas eget bästa och sedan .. sedan ... äsch, inte vet jag! Jag hittar på något! :D

och här får ni något roligt att skratta åt, hihi, själv tror jag att jag skrattade käken ur led när jag såg den här bilden. Haha!


Onödig skyltar gör världen SÅ mycket roligare!



HAHAH <3

justen bieber - lika söt som alltid! HAHAHA


springa på vattnet - inte omöjligt


<3


SHITPOMFRITt

Jag är duktig på lägga upp inlägg! Kanske inte dom mest roligare men jag lägger ju upp i alla fall!? Fan vad roligt!
<3

maw. Jag är sugen på maritas mammas tacos!


hrm

Lite friskare idag. Ska gå och snyta mig nu. Ja. Det ska jag nog.

jag saknar dig nito <3


just dance!


Hrm, dom här två verkar njuta av dagen! Dans gör alltid mig gladare! Vad gör dig glad?

I LOL'D / made my day <3





Denna tigern verkar inte käkat på ett bra tag. Så mycket hunger, så lite mat! Själv är jag sugen på lite citron att smaska i mig. Vad är du sugen på för ätbart, denna finfina kväll?

trött på vara sjuk



jo, såhär mår jag just nu!

ebay <3 jag/mig (?)

Sitter och glor kläder på ebay. Så sjukt mycket snyggt det finns! & jag som har så mycket pengar kan väl bara skratta mig lycklig antar jag. Haha, fast jag tänker inte köpa något, inte slösa bort i onödan liksom! Men hur som helst tänka jag bara berätta att jag sitter här och dr00ls down mitt tangentbord. Ehe.

what did usay?

Fortfarande täppt i näsan och lock i öronen. Men ont i huvudet har jag inte längre i alla fall! Hurray! Framsteg. And i like'em!

skäl att skratta käken ur led



HAHAHAHAHAHAHAHA ÅH JAG ÄLSKAR DET <3

jag mår piss

Idag vaknade jag klockan 7. Jag är så förbannat trött så jag tror att jag dör snart. Mitt huvud snurrar och det får mig att må illa. Jag känner mig smutsig och konstig. Det är varken varmt eller kallt, jag är hungrig och mätt och jag vill verkligen bara lägga mig i koma tills jag mår bättre.

glömsk

Oj, jag hade helt glömt att jag skulle ta mig ett snack om resultatet. Hehe. Men det är inte så mycket att prata om egentligen. Hrm. Jag klippte inte så mycket - och färgade ingenting. Jag var alldeles för lat. Bara att tvätta håret var nog ansträngande. Brrhhr....

less och glad

Jo, jag tänkte ju också nämna att jag är less på mitt hår. Det ser ut som .. ja .. jag vet inte riktigt vad. Men när jag duschat ska jag nog fixa och trixa lite - så får vi se vart det leder! Jag tror jag ska färga det igen också, däremot tror jag att det blir mörkbrun igen. Eftersom jag trivs i mörkt hår! Haha!

Men jag har ju lite hårfärger här hemma. Äsch, jag får lov att fixa något. Det blir nog ingen stor förändring - men så länge jag vet att jag har gjort någon sorts förändring är jag väldigt nöjd! Så jag .. Återkommer väl om någon timme för att förklara hur kasst det gick, eller hur suveränt nöjd jag är. Haha.

HEJÅHÅ

Nu sitter jag här, och nyser, för fullt. Hihi. Men nu känner jag mig en aning friskare i alla fall. Mitt huvud har slutat snurra och jag har skrattat mig en aning friskare tror jag ♥

Men snart så ska jag nog ta ett bad, eller duscha, så att jag känner mig fräsch - för det är ju faktiskt viktig om man vill vara glad och frisk. Fast det är ju så himla jobbigt, men jag får ta mig själv i kragen och bita ihop! Efteråt lär jag ju få min belöning - en friskare och fräschare Deni!

examen

Examen igår var helt okej. Jag fick 4500 kr i examenspresent. That made me the happiest kid on earth <3 '
tada!! Jag älskar min familj, jag älskar mig själv, jag älskar allt just nu :3 <33

bless you!

Ja, här sitter jag och nyser för fullt. Gud så oerhört komiskt att bli sjuk första dagen under sommarlovet! :(
Just nu sitter jag och hostar också, sen är jag snuvig. Fast .. Som vissa skulle säga; Tänk på de fattiga barnen i afrika! Och då har jag bara en sak att säga till er; Fuck barnen i afrika. Om ni nu tycker så synd om dom så gör något åt saken. Hrmmmmmmmm. Är så less på att jämföras med de fattiga och magra barnen i afrika. 

Fast visst tycker jag synd om de, jag ska ju faktiskt skänka en hel del pengar till dom när jag blir äldre! Så missförstå mig inte. Sedan är vädret underligt. Blåsigt. Soligt. Regnigt. Kallt. Varmt. Bestäm dig någon gång liksom?

Poker Face ♫


sitter och lyssnar på denna underbara låta medan jag photoshopar lite bilder. Jag älskar min samojedhund Luna, så jäkla perfekt hon blir på bild alltså. Förlåt men, hon är faktiskt en av de vackraste hundarna jag sett <3 





pew .. Älskar dig Lunituni *_* <3333

PAPPA PÅVÄG TILL USA - JAG HEMMA I SVERIGE?

Ja, min pappa är i London just nu och påväg till Kalifornien i USA, lite avundsjuk är man ju! Så lämnade han kvar mig i lilla kyliga och tråkiga piteå. Hrrm!

Hur som helst så är det ju såhär att jag ska få 500 kronor för varje VG jag få i slutbetyg, och jag kommer troligtvis att få 8 VG:en vilket betyder 4000 spänn. Yises. Men min mamma är ju inte rik, så det kommer jag förmodligen inte att få. Hur som helst så pratade jag med pappa idag, och sa att om inte pengarna blev av kunde jag ju alltid önska mig en systemkamera istället. OH MY GOD, YES PLEASE! <3

Äsch, men vi får se!

Funderar på göra om min design också. Den börjar bli så dryg och gå mig på nerverna .... Och på mina nerver vill man inte gå! ;)

After Eight

åååhhhh, sitter och funderar på ord som rimmar på Dag, och några ord som rimmar på Kväll - men jag kommer inte på något! Mrrwrr...

Änyways. Jag har haft en bra dag idag, bortsett från att skolan var urtrist, men annars var det en kul dag! Imorgon är det skattjakt på skolan, eeeeeuhm? Gud vad oerthört .. kul? Nej, jag tror inte att jag längtar speciellt mycket. Däremot längtar jag till efter skolan, för då ska jag väl hitta på något roligt hoppas jag. Yes. right.




... OCH DEN DÄR JÄVLA LÅTEN HAR FORTFARANDE INTE BUFFRAT KLART. DEN HAR STANNAT. ATTANS! :(

herregud!

Jag sitter och lyssnar på Stolen av Dashboard confessionals, och den vill aldrig buffra klart! Yises christ! Så här sitter jag och spolar tillbaka från början - för att sedan lyssna på halva låten - och sedan får jag flytta tillbaka den igen. Så sjukt irriterande!

För trött för att sova

Nu har jag suttit vid datan alldeles för länge känner jag. Nacken gör ont och arslet har typ domnat bort. Kuuuuul...

Hur som helst så tänkte jag bara säga att jag vill sova, men är alldeles för trött för att röra mig ur datastolen. Haha! Så typiskt mig. Äsch, jag får väl stanna inne på kära msn och vara social ett tag till. Min specialité.

jaghatarmåndagar

Nu är jag hemma, fick slutade drygt 20 minuter senare! yes! 20 minuter är ju faktistk kring 1 timme, eller det känns så i alla fall, när man sitter på skolan och stirrar ner i världens tråkigaste böcker.

Så eftersom det har varit så kallt idag, har jag varit stenfrusen hela dan. Usch, jag hatar att frysa. Uäh! Därför ska jag ta ett vaaaaarmt bad nu. Mmmmmmmmmmmmmm. Jag ryser bara av blotta tanken.

aw, stackare!



usch så hemskt! :'(
men jag måste erkänna att den är sjukt söt när den är påväg ner, speciellt när den sparkar med bakbenen *_*

min sköna morgonlåt ♪♫


skolmåndag

Så, nu vet jag hur det ligger till. Både måndag och tisdag är arbetsdagar - såklart. Det finns inte EN FULL VECKA man kan njuta av här i livet när det gället skolveckor, åh så oerhört typiskt!

Jag skriver inget långt inlägg, det orkar jag inte. Jag ska väl sätta mig och äta lite frukost förmodligen, thihi, och jag som aldrig brukar äta frukost annars. Äsch, en ny vecka för med sig nya vanor! Dessutom så hoppas jag verkligen att vi inte får någon sorts läxa idag tills imorgon, då blir jag förbannad. Och ni vill inte se Deni riktigt förbannad. Då blir det inte kul längre.

Åh, juste...
Jag fattar inte varför jag skriver här egentligen, fast .. det är ju rätt kul att bara sitta och skriva om ingenting 8>>

didelidu-u-uh ♪♫

Sveriges nationaldag idag, examen på fredag, sedan sommarlov. Åh, vad jag längtar! ♥

Sedan blir det vanlig skoldag imorgon(?), åh, jag har ingen koll alls, men jag tror att det är det. Jag har för mig att både måndag och tisdag är vanliga skoldagar. Hrm .. Måste nog kolla upp det där.

nyvaken

fullt shå igår. Idag känner jag mig smutsig och nyvaken. Men det var helt okej igår, jag erkänner. Dock skulle det inte skadat med lite mer människor.


Och förresten. Jag vill ha tuggummi, det finns inget bättre än tuggummi <3