Varm oboy(choklad)

Jag vill ha varm oboy, men jag är för lat för att göra och om jag nu skulle ta mig i kragen och göra varm oboy så skulle jag nog inte orka dricka upp det. Men med tanke på att min hals och mitt psyke skulle må bättre av det ska jag nog trotsa mina första tankar angående detta. Ja, det ska jag nog. Eller ja, varm oboy eller te blir det väl - antagligen varm oboy. Det är godare. Speciellt om man har goda mackor med ost som man kan doppa i den varma oboyen hihi ♥


Harry potter and the Deathly Hallows DEL 2


sova på saken

Nej jag ska inte sova på något, jag bara kände för att skriva det som rubrik, förstått? Bra. Astrid har bakat supergoda igelkottar (igen..) och trots att jag vet att jag inte borde äta så mycket så kan jag inte hjälpa att jag tar en .. och en till .. och sedan två stycken. Hihi. Men det är ju sååå gott! ♥

Nu sitter jag här hos far och myser, vi ser på film. Har precis sett klart Pirates of the caribbean (som är världens bästa film) och just nu ser vi på någon annan film på tv3. Inte lika spännande menmen, ingen film är ju lika spännande som POFC! 

Sedan ska jag sova, och lördagkväll ska jag dra iväg på filmkväll. Det blir nog väldigt mysigt skulle jag tro!

IDOL

Hej. Jag har tråkigt. Jag ser idol. Jag hatar att det har blivit så mycket pauser, jag hatar det verkligen. Imorgon orkar jag inte med skolan, döda mig snälla? Eller sätt mig i koma och väck mig lördagmorgon .. ?

Äh, leva bör man annars dör man (oj vad logiskt..).

Home sweet home

Nu är jag hemma. Äntligen. Fri från alla sorts bördor. Nej, jag skojar. Men skön att slippa regnet i alla fall, att se det sippra ner utanför fönstret är mysigt - men det är en helt annat sak att vara ute och bli blöt. Det är inte alls lika mysigt.

Hur som helst så kom jag ihåg tugg (som du så snäll påminde mig om Marita, tack! ♥ ). Jag hade väldigt trevligt med lilla Jakob, det är allt ni får veta, hihi. Imorgon ska jag och Matilda köpa chokladbollar på Nodo, det kommer nog bli awesome. Chokladbollar på Nodo är ju så fruktansvärt gott. Just nu lagar mamma mat och sedan ska jag gå och tvätta. Oj vad .. roligt .. Haha. Tvätta. Blotta tanken får mig att få ont i magen. Eller jag kanske bara är hungrig? Jag vet inte ...

IDOL KVÄLL DÅ, taggad någon!?

OCH MARTA, HÖR AV DIG NÄR JAG KAN VARA MED DIG. Jag saknar dig ju. ♥


Glas vatten & sova - nu på en gång.

Ibland funderar man lite på varför man gör saker. Det gjorde jag alltid förr, inte lika ofta nu faktiskt. Nu gör jag det och sedan lyckas jag tränga ut det på något sätt. Det får mig att må bra, tror jag.

Jag såg mina förra inlägg, typ kortkorta inlägg, ett inlägg handlade bland annat om att jag hatar att blogga och läsa bloggar - YEAH - jag står fortfarande fast vid det men jag bloggar ändå, i brist på annat att göra.

Jag förstår om ni reagerar som; "MEN VAFAN BLOGGARU FÖR DÅ, KVINNA!?", "INGEN BRYR SIG ASFSGDFFASD" och "jaha". Tänkte bara skriva det, så att ni vet hur läget ligger till förstå ni. Jag har inte ändrat åsikt. Inte ännu! HIHI.

Nej men nu ska jag gå och sova, efter att jag druckit vatten. Vaaaaaaaaaatteeeeeennnn ~~

(Vi hoppar över Johnny Depp idag, orkar inte ladda upp någon bild på den snyggingen tyvärr. Haha. Natti.)

i feel trött - dururu ~

Hej, goddag och hallå. Jag har just duschat, det var jätteskönt. Nu sitter jag här framför datorn och äter en igelkott som astrid har bakat(ingen riktig(alltså ingen animalisk) igelkott) och dom är SÅ goda. Det var väl allt jag hade att säga för idag, maha. Jo, imorgon ska jag nog spendera tid med Jeykob (jakob) så det blir ju trevligt.

Nattinatti! ♥

Röda leder

JA! Socialdemokraterna har 30 % av rösterna och Moderaterna 29,1 %.

Jag älskar svenska folket hittills (dom som röstat rött), alla gör så bra ifrån sig ♥

Förövrigt ska jag till mor snart, efter att ha spenderat dagen hos pappa. Väl hemma ska jag väl duscha lite snabbt och sen ska nog lilla jag ta och sova. Cuz i'm kinda trött faktiskt! Såklart ska jag ju se lite om valet innan jag går i 12timmars dvala, hihi.


Luleå?

Jag tror nog att vi ska till Luleå snart, och då är det enda som kan visa vad jag känner för det är;

Konstiga hus!

Ja, som sagt har jag googlat lite. Jag gillar att googla på knäppa saker. Just denna gången fångade dessa konstiga hus mitt intresse faktiskt. Men erkänn, lite småcoolt är det ju? 

Flintstone inspirerat!



Påminner lite om "halleluja-mountains" i filmen AVATAR tycker jag.



Denna har jag absolut ingen åsikt om. Men coolt är det, helt klart!



Helt ensam, ute på en öde ö. Awesome, eller?



Detta hus måste vara otroligt kallt att bo i. Men det är rätt fint att titta på i alla fall!



Jaha, om du fick välja i vilket hus du helst skulle vilja bo i, vilket skulle det vara?

Fint väder en tråkig söndag

HALLÅ snart ska vi gå och rösta, (och ni borde veta på vad vi detta laget..). För övrigt är det ju en väldigt fin dag denna söndag! Vanligtvis brukar söndagar vara så gråa och trista men idag blev det lite tvärtom. Fint väder med strålande sol. Det finns dock ingenting att göra men med detta fina väder kan man ju inte riktigt klaga, eller hur?

Jag tycker det börjar kännas lite tungt med helg, ingenting att göra ju. Fast samtidigt är det en väldigt konstig tanke, att tycka att helger är tråkiga och skolan är rolig. Det är så .. omvänt och knäppt, på något sätt. Men nästa lördag ska jag ju på filmkväll, så det ser jag fram emot! Och i veckan har vi två prov, ett i matte och ett i tyska. WHO, wish me luck ♥


Snygga lilla Johnny boy ♥

RÖSTA MED HJÄRTAT, RÖSTA RÖTT

Ja, idag är det dags att lägga sin röst om man inte gjort det än, trots att jag inte är röstmydig så är jag fast bestämd med vad jag tycker, och det framgår mycket tydligt i min rubrik: RÖSTA MED HJÄRTAT - RÖSTA RÖTT.

Det var väl det jag hade att säga om detta val. Självklart ska man rösta med hjärtat. Jag menar, kom igen. Visst prioriterar vi väl människors hälsa och välmående före pengar? Eller? Ja, men bra - då röstar vi rött.


  INTE RÅD MED FLER MISSTAG NU - FRAMTIDEN LIGGER I DINA HÄNDER

mushroom house

Håhå, jag var och googlade lite och hittade typ ett jättefint hus. Dom kallar det för "The magic mushroom house", alltså typ "Det magiska svamp huset". 











källa :]



Hoppsan!

Hoho, nu glömde jag ju en sak. En viktig faktor. Enligt mig. Eller tja, en riktig faktor till min blogg för tillfället tycker jag. Jag är i den transen nu, jag vill bara ha meeer av lilla honoooooom..... Sen är han ju en otroligt bra skådis också. Mycket inspirerade 



Gissa vem denna heting är? :3

Farväl sommaren. Hallå vintern.

Jasså? Så nu är det höst? Jaha. Jag tänker inte säga "vad trevligt" eller något liknande bara så att alla har det klart för sig. Jag hatar att frysa, och jag börjar lätt att frysa. Det är nu jag måste klä mig i vantar inomhus och fem tröjor när jag är inomhus. Tror ni att det är roligt? Ändå är det onormalt varmt i huset/lägenheten.

Oh god please kill me and wake me upp next sommer.

Jag har ändå inte så gjort så mycket under sommarlovet, men ändå. Lite grann har jag faktiskt lyckats att hinna med. Som att spendera tid med vänner och familjen, men ändå, jag tycker att sommaren är alldeles för kort för att bli kallad för en årstid. Det är mera en kort period mellan vår och höst typ. Mrawr.


Astrid (www.astriidjohnson.blogg.se), underbara mor & jag påväg till Junsele


Tell me i'm wrong

Här sitter jag hos min far och lyssnade på när hela min familj pratar politik. Tydligen ska min mamma bli politiker, spännande! Tacka Bine som övertygade henne, och till pappa som stöttar. Min syster sitter på far's bärbar dator, åh, vi är så äckligt sociala med familjen. Haha, det är väl familjen Johnson i ett nötskal skulle man kunna säga. Myez.

Jag sitter & lyssnar på Escobar, "tell me i'm wrong". Den är rätt fin faktiskt  Sen så tänker jag alldeles för mycket nu för tiden, jag gillar inte helger. Man har ingenting att göra och då börjar man tänka alldeles för mycket. Det är lättare att leva när man alltid har något att göra och slipper tänka faktiskt. True story. Ärligt. 

Hm, här ni låten iaf; 




Familjemiddag och myz!

Hoho. Jag är påväg till far och mor, myez. Vi ska äta middag tillsammans och ha en funfuntime, det blir nog roligt. Men samtidigt väldigt spännande. Jag ska nämligen avslöja att lilla jag har bestämt sig för att bo hos mamma under veckor och hos pappa&bine på helger. Så vi får se hur dom reagerar åt det.

Dock så får jag faktiskt bestämma vart jag ska bo, och det är mycket enklare att bo hos mamma när jag har skola och sådant! Mycket närmare Danne, och jag kan hänga med mina vänner efter skolan om jag vill samtidigt som jag hinner göra läxan när jag kommer hem. Jag kan stanna kvar på skolan om jag vill träna på gitarr tillexempel och så vidare .. Jag vet inte heller hur min kära syster astrid kommer att reagera, mycket spänning som väntar!



Jag bjuder på en till egobild bara för att säga att detta är min nya profilbild! Dururur ~


blablabla! ~


Jag idag. Ja, jag orkade inte fixa mitt hår idag och Nej jag tänker inte säga förlåt för att mitt hår ser lite smått fucked up ut. dururur ~

Igår såg jag IDOL förresten. Det är ju nu man ska skaffa sig en favorit som man håller tummarna för. Har du skaffat dig en favorit ännu? Jag tror nog att jag har skaffat mig en, men jag håller det hemligt tills vidare, hihih. 

"Keep Out" sign



Hm, jag vet inte riktigt vad jag tycker om denna, bortsett från att jag skrattade lite smått när jag läste den. Dessa zoo'n verkar ha en "big thing goin' on" med djuren, haha! 

Nej men jag ska plocka upp kläder från golvet som jag råkat kasta ner, sen ska jag sakta med säkert börja släpa mig själv till skolan för att ha lite 'drama'. Oh god, please save me. Hoppas jag överlever. Som ett hejdå får ni en bild på snyggingen Johnny Depp 




Dagens skratt ♥


Ånger, förtvivlan .. rädslan ..

Nej vet ni vad! Jag tänker inte acceptera att jag går och lägger mig utan att slänga in en bild på Johnny Depp! Hur tänkte jag egentligen!?


Här har vi en snygg, ung Johnny Depp :} ♥

Och med dom orden (och bilden) säger jag nu nattinatti!

Rupert Grint /

Rupert Grint, mest känd som Ron Weasley i Harry potter. Han är ju så oerhört charmig och söt!


Emma Watson, "Hermione", och Rupert Grint när dom var små. Så söta!


Se där, en Rupert Grint täckt i slime och ser fortfarande helt bedårande ut. Hur lyckas man?


Rupert Grint som hoppar hopprep. Duktig pojke <3

Med dessa (väldigt) charmiga bilder ska jag nog ta och borsta tänderna, tvätta bort sminket, slänga på mig sovkläderna och krypa ner i sängen! GODNATTi ♥


Twilight bringar glädje!

Jag har egentligen inget emot Twilight, men jag kan inte låta bli att skratta åt bilder som denna tyvärr. Haha!


Blått, rött, grönt eller gult?

Det är så mycket politiksnack just nu. Det är så jobbigt, för när man börjar närma sig detta 'valåret' då man får rösta måste man helt plötsligt kunna massor av saker som gäller angående politik. Men det är ju inte lika lätt som det låter faktiskt. Jag har faktiskt ansträngt mig för att försöka förstå - Men när jag läser något som jag vill veta så innehåller oftast varje mening minst 3 tre ord som jag inte förstår. Ändå har jag höga betyg på svenska och är rätt duktig på skriva och läsa. Och tänk då alla dessa som är yngre än mig, hur ska dom NÅGONSIN kunna förstå detta?

Själv lutar jag åt vänstern, jag röstar med hjärtat. Men ändå. Om inte min familj hade lagt ner så mycket passion i det hela så skulle jag inte kunna någonting alls just nu. Jag har min familj att tacka faktiskt. Men förövrigt tycker jag att det är för tjorvigt att förstå. Jag har vänner som inte kan någonting alls om just detta - och har man ingen aning så har man inte, hur ska man då kunna rösta för Sveriges bästa liksom..?

Msn ikoner

Om ni inte redan visste det så är jag besatt av rörliga msn-bilder. Eller ikoner som en del väljer att kalla det. Jag gör inte mina egna utan jag letar faktiskt upp dom på www.deviantart.com, en mycket kreativ sida tycker jag för alla bildlovers!

Här kommer några;

Godmorgon

Nu har jag tvättat håret och sminkat mig, sen bär det av till Daniel. Min mage är hungrig, den säger åt mig att den vill äta något, frågan är; Orkar jag? Hm. Kaanske. 

Hur som helst har jag hört att dom blåa vinner i år igen, skämtar dom med mig? Vad är det med svenska folket egentligen? Sedan såg jag även på nyheterna igår att ungefär hälften av svenskarna är emot invandring. WHAT? Vafan. Dom är precis lika mycket värda som vi andra, precis likadana! Kanske till och med bättre.

Åh, nu kom min syster med en macka till mig. Tack Astrid (www.astridjohnson.blogg.se)! <3

nej, nu ska jag torka håret och sedan ska jag nog börja fara.


Datanörd

Nu sitter här igen och skriver, värst vad jag var up to date idag! Har nog inte gjort annat än suttit vid datorn och sett på tv. Lite lagom långtråkigt sådär.. Snart ska pappa börja spela, så jag ska se på han och ha det mysigt med familjen och sen ska jag cykla till mi friend och ha den där filmkvällen, det kommer nog bli najs! :D

Gammal bild, men jag tycker den passar bra nu bara för att det börjar bli så kallt ute :(


Lördag är en bra lördag

Hoho, här sitter jag och frossar i mig lite godis, det är gott. Jag har precis tagit på mig en kofta för att det blev kallt, KALLT, alltså det blev kallt. Förstår ni vad detta betyder? Höst, vinter, kyla. Inte okej. Inte enligt mig i alla fall. Under vintern kommer jag sitta instängd i rummet med 5 koftor på och läsa massa böcker. Mina fingrar kommer vara för kalla för att jag ska kunna spela gitarr och jag kommer vara snuvig dygnet runt. Kul? Nej. 

Hur som helst så är det ju bra att en del tycker om vintern.. Tror jag. Men jag hatar att jag fryser så lätt, jag vill ha värme annars mår inte lilla jag så bra!

Idag har vårat område (som jag bor på) 20 års jubileum! Så pappa kommer att spela medans folk kommer att äta god mat, skratta, dansa och ha en funfun time! Senare på kvällen så ska jag ta mig en cykeltur till min en av mina vänner och ha filmkväll, det lär bli .. spännande. Vi kommer bli ganska många människor och ja .. Jag och många människor är inte sådär .. Supervanligt. Jag är ju lite av en ensamvarg oftast. Men jag är på avvänjning så de tlöser sig nog!

No big deal

Det är så knäppt det där, med popularitet och inte. Är man inte populär går man ofta omkring och tänker "Om jag NÅGONSIN blir poppis ska jag vara schysst och snäll." Eller? Så tänkte då jag när jag gick 6:an till 9:an. Jag var osynlig och mådde inte speciellt bra, jag vet hur det känns att vara ensam. Dock hade jag EN vän som jag fortfarande håller nära hjärtat än idag! Hur som helst, nu när jag börjat ettan känner jag aldrig den där stickande känslan av att någon är populär eller viljan att bli populär. Alla är sig själva. Och alla accepterar det. 

Ibland blir jag lite frustrerad på hur den här populariteten kan ta över hand. Tänk de som var populär i min klass, hatade av hälften och den andra hälften var falska vänner bara. Hur ska dom ha det nu, när popularitet inte spelar någon roll längre? Nu ser alla dom som elaka bara. Elaka och känslokalla. Det bevisar ju bara att dom inte brytt sig om de andras känslor, eller hur? Så, till saken. Popularitet skapar P R O B L E M, och ska man på något sätt vilja bli poppis så handskas med det på rätt sätt. Var snäll, ärlig och tänk - SNÄLLA tänk - på de andras känslor. Annars ger dom tillbaka, en eller annan dag. Hårt.