hoho ~

tillfällig design. Den andra var så </////3

perfekta par är en illusion

Det finns nog människor som är gjorde för varandra, soulmates, eller vad man nu vill kalla dom. Men jag tror faktiskt inte att det finns sånahär typiska "perfekta par". Alltså ALLA som inleder ett förhållande öppnar dörrar för båda medgång och nedgång, lycka och sorg. Det kommer att uppstå problem i alla möjliga förhållanden. Även för det perfektaste perfekta människorna. Däremot är det skillnad på hur man löser dessa olika problem.

"Perfekta par" i mina ögon är folk som gått igenom problem som alla får i ett förhållande, fast har klarat sig igenom dom. 

ÅH jag blir lite smått irriterad på folk som tror att det faktiskt finns perfekta par som aldrig får problem. Visst finns perfekta par men aldrig att ett förhållande bara går som smort som på tv.

Fast å andra sidan är det väl bra med problem i ett förhållande. Det visar bara hur mycket skit man är villig att gå igenom för en annan människa och vise versa! Det kan vara ganska fint när man tänker tillbaka på alla problem man har haft, vara lite stolt över sig själv och sin partner liksom c: 


ANDRA FILM XD



HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA

du gör mig :D du gör mig :(

Rubriken säger allt. Jag förstår inte hur en del människor lyckas göra mig så glad vissa dagar och såra mig så enormt andra dagar. Jag tycker så mycket om en del människor att det gör ont att tänka på HUR mycket jag egentligen älskar dom. Jag utsätter mig själv för stor risk genom att älska så mycket som jag gör, ändå vet jag att jag är kapabel till mer, jag bara sätter mitt hjärta först och är lite självisk. Jag vill inte att det ska gå sönder igen. Hjärtan är faktiskt väldigt sårbara och har inte sådär jättesnabb läketid som man önskar.

Och med det säger jag godnatt! 

GOD JUL ~


packat och klart!

blixten var lite ljus XD men w/e!!


JA så snart är det julafton, hrmhrm. Då får man öppna julklappar, fast det är nog liiitelite roligare att ge bort tycker jag. Att få se alla glada ansikten på folk makes my day! Skulle jag välja mellan att ge eller få skulle det nog bli att ge. Åh det blir liksom en skkön känsla i magen när man ser hur det sprakar av lycka och välmående i andras ögon. Feels nice! 

Hur som helst så har jag packat nu, imorgon bär det av till mormor (tidigt .. ._.) och sedan ska vi väl till far och fira jul där! Det blir nog en jättebra dag, men den skulle kunna bli BÄTTRE. Om Anton var med. Åh, jag saknar dig älski ♥ :( Och jag har inga gratissms heller så jag kan inte smsa honom ens OH MY GOD vad vill gud mig egentligen? </3 fast jag överlever nog en dag, och på något sätt kanske jag kan lyckas våldgästa honom om jag har tur mwaha 8D Eller så lyckas jag väl tanka mobilen med .. någons pengar .. Eheh >:'D

HEJDÅ OCH GOD JUL :D

cupcakes




Nu är det äntligen lov och jag är glad. Igår frågade mor min om Anton ville sova över, så då blev jag ännu gladare. Sen hade Astrid bakat cupcakes när jag och Anton arrived från stan så då blev jag gladast typ! c: Eller ja, jag hade i alla fall ingen anledning att vara ledsen igår iaf.

Sedan fick ju jag och Anton världens finaste julpresenter; En piska, tärningar och kinky cuffs om jag inte minns helt fel(?) av kära Fredrik och Viktor. HAHA säger jag bara. HA-HAAAAAA. Tack så mycket, dom kommer sååå väl till användning ♥

Nu ska jag städa lite eftersom Astrid är som en liten söt gris som går och grisar ner allt ♥ Haha, men vi älskar dig ändå sis! c:

HEJDO :D

julklappisar - check! :D

Nu har jag handlat alla julklappar jag behöver - förutom en. MEN den ska jag fixa snart, mycket snart. Mwahah. Åh, det lät bara fel :(

Förövrigt har jag märkt att jag måste lära mig svenska, haha åh lol c:
måste sova lite tror jag!
GODNATT 


saknar min älskling :c <3

gamla bilder, alltid lika roande!

hahaha åååååh jag har hittat massa gamla bilder. Det är så kul att glo igenom dom åh <3





HAHA alltså herregud, srsly? Förstår ni hur ego & lejd jag var en gång i tiden? :( 
jag dör så roligt! <3

~

Jag känner mig konstig. Varken hungrig eller mätt, glad eller ledsen, som igår! Bilddagboken funkar inte och det stör mig. För jag hade tänkt muntra upp mig själv genom att stirra på några bilder på världens snyggaste tjej och låtsas som att det är jag. Jag kan ju kolla bilder på världens snyggaste kille då men jag tvivlar på om det kommer hjälpa c:

MEN nu funkar BDB och nu ska jag glo på världens snyggast tjej cus i'm wannabe hon!! <: ska kopiera henne totallt så att jag blir nöjd med mitt utseende någongång så kan vi vara twins yeah!!! :DD

Förvirrad och vilse

Jag känner mig lite förvirrad och vilse, fast på ett underligt sätt. Inte på det där sättet som om man går vilse någonstans i skogen där man aldrig varit och man blir förvirrad, utan mer på det sättet att man vet precis vart allting är man man vet inte riktigt vars man ska ta vägen. Vet inte om man ska vara glad, vara ledsen, vara sur, vara lycklig, vara ensam eller vara social.

Som om alla känslor bara försvunnit för min kropp tillfälligt. Känner mig helt knäpp, så djupt vilsen och förvirrad valde jag att rita en bild som liksom står för vad jag känner just nu. Japp. Det kändes bra. Fast nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir nog att sätta mig framför tv;en och låta mina fantasier dö ut och istället låta något roande program underhålla mitt huvud för ett tag. Med oboy och .. macka .. eller nått :3



paws in action!

Hahah så jävla charmig katt! Men snacka om att vara lite störd i huvudet närm an måste gå och ta på VARJE LITEN SAK man ser. Fast åååååååhhhhhhhh så helt underbart söt den är! :D


aw!

Videoklipp: Cat Does Not Want to Wake Up

Den ensamma vargen

En ensam varg blir aldrig besviken på sin flock.

En ensam varg blir aldrig beskylld för något.

En ensam varg blir aldrig ombedd till någonting.

En ensam varg tar enbart vara om sig själv.

En ensam varg blir alltid skjuten först.

Julklappstips! :D

Har varit och letat lite roliga julklappar åt lite sådär random folk och hittade lite roliga saker jag tänkte dela med mig av. Dock tänker jag inte dela med mig av allt det roliga FÖÖÖÖRatteeeeh vem vet, det bästa jag hittat kanske är till dig!?


1. DRIVEMOICON 259:-

Drivemocion är vad man i Internettermer brukar kalla en "smiley" men han finns i din bakruta. Drivemocion är batteridriven och du styr honom med en fjärrkontroll och ser på så sätt till att bakomliggande bil vet EXAKT vad du tycker och tänker. Drivemocion har fem ansiktsuttryck: Ledsen, arg, glad, chockad och... vi kan väl kalla det flirtig. Egentligen de fem enda sinnesstämningar du bör ha i en bil på en väg.

Displayen monteras enkelt med medföljande sugpropp i bakrutan. Även fjärrkontrollen har en sugpropp så den kan monteras i framrutan om du önskar.


2. ISIS 1295:-
Isis är världens svåraste pussel. John Spilsbury uppfann det 1760 och miljoner har redan slitit sitt hår av dessa vanebildande gåtor. ISIS är en handgjord glob av extremt hög kvalitet, konstruerad i flera lager, täckt av svårtydda hieroglyfer. Varje exemplar är unikt, numrerat och har sin egen lösning! Ditt mål är att vrida på globens delar så att den öppnas. 

När du har löst pusslet registrerar du dig på deras hemsida och får därefter ledtrådar för hur du ska hitta de virtuella och fysiska "pyramider" som finns utplacerade. I dessa pyramider finns det "silvermynt" som är värda £20 eller £50, eller guldmynt som är värda från £500 och uppåt. Den totala prissumman för alla vinnare är på flera hundra tusen kronor! Det går inte att få upp den med våld, detta förstör bara innehållet. Varje ISIS är unik och kräver sin egen lösning så det går inte att "fuska" heller.

3. HOTMAN 169:-
Ingen kastrull är för het för Hotman, han bara lägger sig heroiskt på rygg på ditt bord och tar emot den heta kastrullen med sina handflator och knän. Hans mun är format i ett skri av smärta men inte ett ljud kommer över hans läppar. Han vet sin plats och han vet sitt uppdrag - att se till så att det inte blir några fula märken på ditt bord.

Eftersom han dessutom är designad av Shahar Peleg, mannen bakom Peleg design, är Hotman väldigt snygg på ett sånt där minimalistiskt vis, både när han ligger på bordet och när han hänger på kroken och väntar på att skrida in i handlingen. Så fimpa dina fula gamla korkplattor och låt Hotman sköta dina heta kastruller!

4. SHOTGLAS AV POLKAGRIS 1 PACK (2 STYCKEN) 59:-
Tre omutbara sanningar;
Det är lattjo att dricka.
Godis är gott.
Det är tråkigt att diska.


Därför är naturligtvis shotglas gjorda av polkagris spritdrickningens motsvarighet till relativitetsteorin. Drick spriten, ät glaset - det kan helt enkelt inte bli mer genialt.

Glasen är ca 6 cm höga. Gott till sprit såklart, men funkar även perfekt till andra drycker och går att använda om och om igen under kvällen tills du blir sugen på att glufsa i dig dem! Ett paket innehåller 2 glas.



ritar

Hej, kom precis in. Har joggat. Neeeejmen jag har varit hos Anton och jag sprang heela vägen hem, så jag har ju delvis joggat/sprungit, men det lät så mycket sportigare än vad jag hade tänkt mig. Hm. Hur som helst så sitter jag och randomkladdar lite på photoshop :3



hihi 8DDDDDD

ice age

Hej, goddag och hallå. Sitter och tittar på ice age 2. Japp. Den där då Malfred hittar en tjejmammut som tror att hon är en pungråtta, eller något sånt i alla fall. Jag är inte så insatt, istället sitter jag vid datorn och snackar med folk. Tjoho! 

Ensam i stugan med elementen i högsta hugg, det är rätt mysigt faktiskt. Mys, mys, mys! Längtar tills det blir riktigt varmt här inne så man kan sitta naken utan att frysa (överdrift). Men ni förstår vad jag menar. Just nu ligger jag inkurad i täcke, fast det är ju alltid lite mys det med!




Malfred i bakgrunden.

haha, dålig dag antar jag?

Videoklipp: Dålig dag?

första december

GLAD FÖRSTA DECEMBER!!
Jaaaaaaa, nu är det bara 23 dagar kvar till jul! Eller 24.. Whatever! Det är snart jul iaf :DDD
Sedan efter jul > Nyår! Wohooo och sedan kommer sommaren. Åhh vad skönt <3

GLAD FÖRSTA DECEMBER!! ... igen.