Kvällsblogga

Jaha, nu sitter jag här igen. Och skriver. Riktigt vad jag ska skriva denna kväll har jag ingen aning om. De senaste timmarna har jag suttit och avatariserat mig själv med hjälp av olika webbsidor. Just nu? Hm. Nu sitter jag mest här med lite ryggvärk och har tråkigt. Jag vill så gärna göra något, men jag vet inte vad. Jag vill till stan med min syrra och tjoa, men det får vi inte. För att det är lördagkväll. Grr.

Tälta då? Hm, nej. För kallt. Alldeles för kallt. Jag vill spela oblivion, men jag har spelat det SÅ mycket nu att jag får ont i huvudet bara genom att tänka på det. Huhu. Äsch, jag får rycka upp mig - eller gå och sova. Jo, det ska jag nog göra. Fast ändå inte, jag vill GÖRA något. Gå/cykla/springa bara .. göra något! ÅH vad livet är bra jobbigt ibland.

Bilresa-dagen

Nu är jag äntligen hemma. Nu har jag varit till Laisvall, sedan åkt bil i tre timmar hem. Käkat & duschat och sen har jag åkt bil till Luleå i en timme för att se pappa & syrran spela & sjunga! Myckeeeeeeeet bra var dom. Ska jag vara ärlig så ... DOM VAR SÅ SDFJBVGVSGDJF BRAAAA!!!
& nu sitter jag här med ryggont och lyssnar på bra musik.


Facebook fyller inte alla hörn

Här sitter jag. Igen, framför datorn. Jag sitter här så ofta att .. jag vet inte riktigt. Jag borde egentligen döpa den till något så ofta som jag sitter här, och liksom dejta den, istället för min pojkvän. Jag spenderar ju konstigtvis mer tid framför datorn än hos honom. Hm. Det lät underligt det där. Fast jag pratar ju med honom när jag sitter på datorn, fast det borde ju inte räknas. 

Hur som helst så ska jag nog hålla mig till vad rubriken säger istället för att babbla bort mig själv här, hehe. Ja, här sitter då jag. Ensam och uttråkad. FACEBOOK HÅLLER INTE MÅTTET. Antingen det eller så har jag för tråkiga vänner. Ja, antingen eller, som vanligt. Jag sitter och lyssnar på musik medan jag känner mig en aning yr och en aning trött. Haaaaaaaah.

Sen vill jag till mamma imorgon och vara där en vecka till, istället för att vara hos pappa & våran låtsasmamma. Det är roligare hos mamma, närmare till kompisar, närmare till stan. Närmare till allt roligt - det vill säga. Här hos pappa sitter man bara framför datorn tills man går och lägger sig, liksom, sommarlovet försvinner så snabbt då. Inte alls så speciellt roligt. Nej, nu får jag ta och sluta skriva, det börjar bli mycket text nu för tiden. Kanske lite för mycket, till och med.

Till dig - från mig



Där har ni den. Ökända låten psycho. Speciellt 5:02 - 5:03 när dom säger "psycho", ack så fint <3

Psycho

Hej. Jag sitter och lyssnar på Psycho igen, har gjort det hela morgonen nu. Men den där världen som man omsveps av är så härlig. Eller häftig kanske passar bättre. Jo, häftig. Jag har inte sovit bra inatt, inte alls. Det är ju så sjukt varmt så det går inte att sova trots att fönstret står vidöppet. Och jag bor i piteå. Hur fan går det till egentligen!?

Hur som helst ska jag ta och börja städa nu, ta ut ur diskmaskinen och stoppa in där och sedan fara med trasan på några bord. Sedan blir det väl att äta frukost. Hm, äta frukost. Det var längesen jag gjorde det sist, annars dricker man sig mätt helt enkelt. Mindre fett och det går snabbare. Heeeeeeeehhhhhhhh........

Helt ärligt så vet jag inte vad jag ska skriva, jag bara kände för att låta fingrarna gliida över tangenbordet ett tag, och nu verkar dom ju ha gjort det. Ibland önskar jag att jag skrev lite långsammare, då skulle jag kunna sitta här och skriva i en halvtimme utan att inlägget skulle bli så speciellt långt meeen nu funkar det ju inte så, tyvärr. Men jag överlever, du överlever, ni överlever, vi överlever, alla överlever. Thanks god.

Music is my drug / drug is my music (?)

Sitter och lyssnar på infected mushroom - psycho. Varför? I dooo not know. Jag bara kände för att lyssna på den idag, och nu när jag sitter och lyssnar på den känns det som om jag liksom går in i en färgglad, hastig, snabb och stressande värld. Hm. Konstigt. Men det känns skönt på något sätt, det är något med låter som liksom för mig bakom ljuset. Tar mig till en annan plats, och det är skönt. Ibland är det skönt att komma bort från allt och alla..


& jävlar vad duktig jag är på att uppdatera! När var det senaste? Typ .. en vecka sen?! Herregud det känns längre. Känns som en månad sen. Konstigt. Jag tror att jag måste sluta lyssna på Mushroom kalaset där. Hehe.

Ikväll ska jag och systern tälta, det kommer nog bli roligt. Snart är det även PDOL, gud vad jag längtar! Men jag hatar att det bara är i tre ynka dar, och att det kostar 1000 kr. Men vad gör man? Det är det enda som händer i piteå så whatever!

hoppar över umgänget

Idag är det varmt och jag har inga kläder för värme. Fan. Plötsligt är alla kläder borta och jag hittar ingenting. I alla fall inga sorts byxor. Så tragiskt. Tack vare detta kan jag inte hänga med någon idag. Vart tvungen att skippa det, och istället gå omkring hemma i nattlinnet som är det enda jag kan ha just nu. How ironic!

Grisa <3

Jag & syrran träffade en urgullig gris idag. Hihi!


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
det är allt jag kan säga just nu :DDD!!

måleri

Nu ska jag ut och måla och slipa garagedörren. Men först ska jag ut med mina två söta hundar. Hur som helst så känner jag att jag verkligen inte vill måla, jag har redan kladdat ner mitt hår och varit tvungen att klippa av bitar, och en del bitar kan jag inte ens klippa av. Så mitt hår är förstört! Mjuew.
Äsch, jag får ju pengar för det såååå.... Men ändå liksom. MITT HÅR ÄR BETYDER FÖR MYCKET FÖR SÅNTHÄR! 

hihi

trött å gla, slut för ida!

GODNATT ♥

jag hatar att blogga, och att läsa bloggar.

Okej, nej, nu får ni inte misstolka fel. Men helt ärligt hatar jag att alla har blogg nu och att alla vill bli så stooora och kända. Nej, inget fel med det egentligen, bara det att det börjar gå mig på nerverna när alla skriver "besök mig. besök hon, besök han" och sånt bullshit. Och jag är inte ute efter kommenterare eller besökare. Jag skriver av mig, lägger upp bilder då och då, och försöker ligga så lågt som möjligt. Modesaker och sådana bloggar kan dra åt HELVETE ursäkta mig men jag är så oerthört less. Vi blir ju bländade av alla dessa modekläder och modesaker. I don't give shit. Dessutom är det fult när man går på stan och alla ser likadant ut. Förlåt men så ser jag det. Acceptera det eller dra åt pipsvängen. Tack för mig!

Lonesome train

Ubi fumus, ibi ignis
Ingen rök utan eld


jag har ny header förresten. Hihi-

äh, gå och lägg dig

Veritas odium paret
Sanning skapar hat


Nej. Nu är jag less och nu ska jag avslöja att sanningen inte alltid är bäst. Ibland önskar jag att ni ljög för att jag skulle må bättre än att tala sanning och få mig att må sämre. Fast äsch. Jag börjar bli rätt skicklig på att finta med mina fina, diskreta känslor nu. Snart är jag nog proffs!



we are young!


TALK TO THE PAW

Draco Dormiens Nunquam Titillandus
Kittla aldrig en sovande drake