perfekta par är en illusion

Det finns nog människor som är gjorde för varandra, soulmates, eller vad man nu vill kalla dom. Men jag tror faktiskt inte att det finns sånahär typiska "perfekta par". Alltså ALLA som inleder ett förhållande öppnar dörrar för båda medgång och nedgång, lycka och sorg. Det kommer att uppstå problem i alla möjliga förhållanden. Även för det perfektaste perfekta människorna. Däremot är det skillnad på hur man löser dessa olika problem.

"Perfekta par" i mina ögon är folk som gått igenom problem som alla får i ett förhållande, fast har klarat sig igenom dom. 

ÅH jag blir lite smått irriterad på folk som tror att det faktiskt finns perfekta par som aldrig får problem. Visst finns perfekta par men aldrig att ett förhållande bara går som smort som på tv.

Fast å andra sidan är det väl bra med problem i ett förhållande. Det visar bara hur mycket skit man är villig att gå igenom för en annan människa och vise versa! Det kan vara ganska fint när man tänker tillbaka på alla problem man har haft, vara lite stolt över sig själv och sin partner liksom c: 


Kommentarer



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: