Julklappstips! :D

Har varit och letat lite roliga julklappar åt lite sådär random folk och hittade lite roliga saker jag tänkte dela med mig av. Dock tänker jag inte dela med mig av allt det roliga FÖÖÖÖRatteeeeh vem vet, det bästa jag hittat kanske är till dig!?


1. DRIVEMOICON 259:-

Drivemocion är vad man i Internettermer brukar kalla en "smiley" men han finns i din bakruta. Drivemocion är batteridriven och du styr honom med en fjärrkontroll och ser på så sätt till att bakomliggande bil vet EXAKT vad du tycker och tänker. Drivemocion har fem ansiktsuttryck: Ledsen, arg, glad, chockad och... vi kan väl kalla det flirtig. Egentligen de fem enda sinnesstämningar du bör ha i en bil på en väg.

Displayen monteras enkelt med medföljande sugpropp i bakrutan. Även fjärrkontrollen har en sugpropp så den kan monteras i framrutan om du önskar.


2. ISIS 1295:-
Isis är världens svåraste pussel. John Spilsbury uppfann det 1760 och miljoner har redan slitit sitt hår av dessa vanebildande gåtor. ISIS är en handgjord glob av extremt hög kvalitet, konstruerad i flera lager, täckt av svårtydda hieroglyfer. Varje exemplar är unikt, numrerat och har sin egen lösning! Ditt mål är att vrida på globens delar så att den öppnas. 

När du har löst pusslet registrerar du dig på deras hemsida och får därefter ledtrådar för hur du ska hitta de virtuella och fysiska "pyramider" som finns utplacerade. I dessa pyramider finns det "silvermynt" som är värda £20 eller £50, eller guldmynt som är värda från £500 och uppåt. Den totala prissumman för alla vinnare är på flera hundra tusen kronor! Det går inte att få upp den med våld, detta förstör bara innehållet. Varje ISIS är unik och kräver sin egen lösning så det går inte att "fuska" heller.

3. HOTMAN 169:-
Ingen kastrull är för het för Hotman, han bara lägger sig heroiskt på rygg på ditt bord och tar emot den heta kastrullen med sina handflator och knän. Hans mun är format i ett skri av smärta men inte ett ljud kommer över hans läppar. Han vet sin plats och han vet sitt uppdrag - att se till så att det inte blir några fula märken på ditt bord.

Eftersom han dessutom är designad av Shahar Peleg, mannen bakom Peleg design, är Hotman väldigt snygg på ett sånt där minimalistiskt vis, både när han ligger på bordet och när han hänger på kroken och väntar på att skrida in i handlingen. Så fimpa dina fula gamla korkplattor och låt Hotman sköta dina heta kastruller!

4. SHOTGLAS AV POLKAGRIS 1 PACK (2 STYCKEN) 59:-
Tre omutbara sanningar;
Det är lattjo att dricka.
Godis är gott.
Det är tråkigt att diska.


Därför är naturligtvis shotglas gjorda av polkagris spritdrickningens motsvarighet till relativitetsteorin. Drick spriten, ät glaset - det kan helt enkelt inte bli mer genialt.

Glasen är ca 6 cm höga. Gott till sprit såklart, men funkar även perfekt till andra drycker och går att använda om och om igen under kvällen tills du blir sugen på att glufsa i dig dem! Ett paket innehåller 2 glas.



Kommentarer



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: